Yoga med

 

 

    

 

  

 

 


Yoga hemma

 

Individuella yogalektioner - privatlektioner:

I en privatlektion går vi igenom olika aspekter i ditt liv och provar vilka rörelser som passar dig. Det innebär en privat konsultation på 1-1,5 timme då du får ett eget skräddarsytt program för dina förutsättningar, behov och önskningar/mål med yogan. Detta program gör du sedan hemma när det passar dig. Pris 600 kr/h. I priset ingår möjligheten att ställa frågor per telefon eller e-post i efterhand.

Yoga får allra störst effekt när den utövas ofta, helst flera gånger i veckan eller varje dag. De allra flesta som utövar yoga regelbundet berättar om hur det stärker och mjukar upp kroppen, att koncentrationsförmågan och förmågan att klara svårigheter i livet ökar med mera, med mera.


 

Så här säger en yogaelev som fått ett individuellt program:

"Yogan har blivit som ett lugnt rum som jag kan träda in i och vara i, andas i, koppla av i. När jag gått ur yogastunden, lämnat "rummet", är det som att dörren fortfarande står på glänt och en behaglig liten ström av lugn fortsätter att sakta strömma ut och följa mig.

Särskilt tycker jag att flera av yogapositionerna hjälper mig att hålla nacken rörlig och därmed motverka stelhet och ömhet. Jag har även sedan yogastarten blivit bättre i höger höft.

Tack för allt detta Eva! Det har varit fint att få instruktioner av dig och det har känts att du bryr dig och är noggrann med att det ska blir så rätt och bra som möjligt för mig."

Sofie

 

Alla kan yoga - det handlar bara om att hitta rätt övningar som passar just dig i den situation som är.

 

---------------------------------------------------------------------------------

Eva Gustavsson

Yogalärare enligt tradition av T. Krishnamacharya

Med 3-årig yogalärarutbildning på Yogaskolan (yogaskolan.se)